Sabtu

Islam Celup & Tak Sebar Mati

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i
BAHAYANYA KARTUN POKEMON dan BINATANG2 yang ade dalamnya. POKEMON bermaksud saya yahudi,> PIKACHU bermaksud jadilah seorang yahudi. CHARMANDER bermaksud ALLAH itu lemah..nauzubillah) . > jadi. tolonglah SEBARKAN kepada rakan2. tolong forwardkan mesej ni kepada sumer org Islam! (kalau rase sayang ngan org Islam la. kalau tak sayang, x payah forward!) jngan smbong n bongkak..hanya utk pringtn bhwe kiamat suda mghmpiri

SALAM,,PERHATIAN SNGT2........ TOLONG AMIK PERHATIAN!!!..JANGAN MASUK GROUP "*****"...INI KERANA TU IALAH GROUP MURTAD...TUJUAN GROUP ITU IALAH UNTUK MENARIK UMAT ISLAM LAIN UNTUK MURTAD SAMA...TOLONG JANGAN LAH MASUK GROUP ITU...KALAU NAK MASUK JUGA BERHATI-HATI LAH DENGAN ADMIN DIA BERNAMA Q****..DIA AKAN BRAINWASH SECARA HALUS.....JANGAN TERBELIT DENGAN KATA2 DIA YANG INDAH DAN MANIS..BERHATI2 LAH..NI GOLONGAN MURTAD BUAT PAGE INI NAK SURUH SEMUA ORG ISLAM SESAT..INGAT ITU BERHATI2...TOLONG SEBARKAN KPD ORG2 LAIN MENGENAI HAL NI. jika anda sygkn agama islam,, sbarkn ini,, copy&paste (INI SERIUS)

 ok ini dua contoh 
dalam beratus-ratus lagi spam bodoh
tentang jangan itu jangan ini 
berkaitan agama aku Islam yang suci ni.
 persoalannya
kenapa kita (masyarakat Islam Malaysia) begitu rapuh?
takut semacam
semacam paranoid pun ada
betul ke orang kita ni (masyarakat Islam Malaysia)
kena gertak sikit nak murtad?
kena jentik sikit nak murtad?
kena bagi duit sikit nak murtad?
i love u bebeh kiss kiss nak murtad?
http://4.bp.blogspot.com/-k9ohpa9xoV0/TqrIxAuCStI/AAAAAAAAAMg/HskZPsdX_Ro/s400/islam+celup.png 


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ii
http://media1.malaysiakini.com/412/ba63c19cb1567604cf65b12e3dfe137c.jpg 
itu belum masuk cerita 
murtad sebab dengar Injil kuasa solar

punyalah hari-hari baca Al-Quran tak serap dalam dada
baca bible sikit dah terpengaruh?
kuat betul ya setannya
macam kuasa bible ni lebih dari al-Quran pula
bila tak ada matahari tak boleh 'ngaji'
kahkahkah
 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
iii
 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/d0/Holy_water_St_Teresa%27s_church_Clarendon_Street_Dublin_2006_Kaihsu_Tai.jpg/220px-Holy_water_St_Teresa%27s_church_Clarendon_Street_Dublin_2006_Kaihsu_Tai.jpg
 dulu ada satu spam cerita tentang 'Holy Water'
kalau minum boleh jadi gelap hati
boleh jadi sesat
kahkahkah berdekah aku ketawa
senang betul kena kelentong.
siap buat dari air janin lagi
tu cuma air 'kosong' jampi je weh 
air kita lagi power
air Yasin
orang kena rasuk pun takut
ahahaha
siap bagi nota kaki
"mesti disebarkan malam ini juga
kalau tak esok mati"

: sebut mati semua takut

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
iv
http://shawuniversitymosque.org/JTaqwa/images/3hukar.jpg
dari segi kuantiti memang benar Islam yg terbesar di Malaysia
tapi dari segi kualiti agak berkurangan kerana kebanyakannya 
Islam gores dan menang.
Islam Mak Bapak,
Islam ikut-ikutan,
Islam celup,
Islam bangsa,
yg penting Islam sebenar Islam.
Buktinya hari ini Islam bercakaran sesama sendiri.
Mereka bercakaran dek hanya nak menyatakan
siapa betul
siapa salah
dia yang paling benar
yang lain semua salah.
nak kata bila semua ni akan berakhir
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 

2 ulasan:

Lady RaRa berkata...

orang melayu memang mudah paranoid. kadang-kadang aku rasa orang melayu ni bosan kot hidup, sebab tu dia memerlukan satu benda untuk bagi exciting.

sama la macam freemason, illuminati apocalyps 2012 jadah semua tu. takut sampai beria ria sangat. sekali tengok dah macam ingat agenda2 tu semua lagi besaq dari Allah plak. terlupa kot ada kuasa lagi besaq, ada takdir, ada qada dan qadar pastu duk bising nanti new world order akan held dunia jadah semua. kahkah

kadang2 aku rasa lucu, tapi kadang2 rasa sedih gak. awat kita paranoid sampai macam tu.

Q berkata...

Lady Rara - ini kes takut mati sebelum menang skim cepat kaya.

dari kecik kita memang dah terdidik ilmu agama yang cukup. tapi ye la, masyarakat kita ni banyak sangat pantang larang. sampai semua jadi takut.

Lihat juga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...