Sabtu

Google Translate Fail

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`

do not snatch philippine money
the people of bangladesh are angry
pakistani people hate national row

copy dan paste ayat di atas ke Google Translate dalam Bahasa Melayu
super duper kelakar!

pesanan ikhlas buat gomen

GOOGLE TRANSLATE FAIL, MALAYSIAN PEOPLE WIN!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

6 ulasan:

Lady RaRa berkata...

haha dah try

fail big time!

manggosteen berkata...

google translate kan kita boleh suggest ayat kat dia..org boleh tukar2 pastu suggest kat google translate..

pyejal berkata...

setuju dgn maggosteen..yang translate tu mestu tgh bosan tunggu waktu berbuka lama sgt..hhahah

Q berkata...

Lady Rara - Malaysian rage win! huhu

Q berkata...

manggosteen - tapi yang ini betul-betul houliaw! haha

Q berkata...

pyejal - kalau bosan pun buatlah benda berfaedah sikit. ini buat orang lain buttburt boleh kurang pahala puasa. hahaha

Lihat juga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...