Jumaat

saya sesetia Chris Medina, sungguh tak tipu / Lirik What a Word


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Q sesetia Chris Medina? 
ya sungguh mak tak tipu. 
 berikanlah aku peluang dan kan ku buktikannya
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

siapa Chris Medina pula ni. baik. bagi yang tak tahu tu Q bagitau secara ringkas sajalah. 

http://www.myvisitingcard.com/wp-content/uploads/Chris-Medina-Sings-For-Brain.jpg
Chris Medina ni merupakan salah seorang peserta American Idol (sudah tersingkir pun)
yang punya cerita tersendiri yang menyentuh hati banyak jiwa di seluruh dunia.
kisahnya bermula apabila lelaki bertunang dengan seorang gadis 
yang akhirnya mengalami kemalangan yang sangat teruk.
tunangnya disahkan mengalami kecatatan kekal dan sukar untuk berkomunikasi
namun atas kuasa cinta dan KESETIAAN,
Chris tetap dengan keputusan untuk menjaga dan terus menjaga
tanpa pernah hilang rasa cinta dan berharap tunangnya akan kembali sembuh


sedih bukan? 
berat mata memandang berat lagi bahu yang memikul. 
Q? 
Q tak pernah alami ini.
jauh sekali mahu merasai. 
barangkali hati ini cukup rapuh untuk menghadapi. 
maaf, 
sekali kesetiaan dipagut
sememangnya sakit untuk dibina semula
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



Chris Medina - What Are Words Lyrics
Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I’ll be there
Anytime you whisper my name, you’ll see
How every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most
What are words
If you really don’t mean them
When you say them
What are words
If they’re only for good times
Then they don’t
When it’s love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we’re gone
And I know an angel was sent just for me
And I know I’m meant to be where I am
And I’m gonna be
Standing right beside her tonight
And I’m gonna be by your side
I would never leave when she needs me most
What are words
If you really don’t mean them
When you say them
What are words
If they’re only for good times
Then they don’t
When it’s love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we’re gone
Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I’ll be there
And I’m gonna be here forever more
Every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most
I’m forever keeping my angel close
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

4 ulasan:

Lurunna berkata...

tak heran setia or romantik before kawin...yg penting sesudah 20 tahun kawin...masihkah kekal begitu? hmmm...tu yg penting... :P

Q berkata...

@Lurunna - setia dan romantik itu penting! ya kita mana tahu 20 tahun akan datang itu sama. peratusan mereka yang setia dan romantik dari awal untuk kekal romantik dan setia hingga akhir lebih tinggi dari yang baru mula belajar dan bosan mempraktikkan.kalau dari awal sudah tidak sedia manakan mampu menghadapi 20 tahun?

Lurunna berkata...

baiklah. @___@

Tanpa Nama berkata...

То give a lark to catch a kite.

Lihat juga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...