Ahad

Doraemon vs Nobita

~~~~~~~~~~~~~~~~~
 sebelum ni Q ada buat post tentang Sinchan VS Hagemaru
yang ada video yang sangat kelakar
tapi kali ini Q nak tunjukkan satu lagi video yang sangat kelakar
http://www.tofugu.com/wp-content/uploads/2008/11/doraemon1.jpg
dari doraemon dan nobita versi real @ live action.
bukan macam hello kitty tau
dah ade keluar ke?
jom tengok...




sengaja Q post selepas semua sudah selesai peperiksaan
kalau tidak mahu tertekan semua yang sedang mengulang kaji
hahah
ops....Q terlupa calon SPM dan STPM
errr....
kalau tension tonton video ini
pasti lega
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

4 ulasan:

raazak.mohd berkata...

macam budak2 annn ko...

Q berkata...

@raazak.mohd - ala...sekali sekala tak boleh ke jaq

Affan Ruslan berkata...

haha. hampeh gila doraemon kurus

Q berkata...

@Affan Ruslan - siap nobita salah bukak 'poket' lagi. hahaha

Lihat juga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...