Rabu

CONTEST MORTAR BOARD : The Beauty In Ugly

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 Salam sejahtera

nampaknya dah lama Q tak sertai mana-mana pertandingan 
selepas pertandingan sebelum ini
semangat nak sertai tetap ada
tapi apa boleh buat
masa dan keadaan amat memaksa
.........
tapi semalam Azwandy aka Poet roger Q
yang Q ditag untuk satu contest
ape lagi
"pucuk dicita ulam mendatang"
Q sertai jugak
untuk pengetahuan kawan-kawan
Q ni memilih sikit
hanya contest yang ada 'sentimental value' saja Q sertai
memandangkan contest ini 
ada kena mengena dengan majlis konvokasyen Q yang lepas
iaitu 12 Okt 2010
maka Q taknak terlepas peluang uintuk sertai
terimalah


Contest bernas dari

http://danielzaidi.blogspot.com




selama empat tahun Q berladang di UPM
akhirnya cuma seminit untuk menggenggam tuaian


Pic tell all
Q dan rakan-rakan bergambar kenangan
kat mana?
itu yang menarik nak cerita
kami bergambar di Bukit 'Magika'
kenapa bukit magika?
magik sangat ke?
sebab bukit pernah digunakan sebagai lokasi pengambaran
filem Magika, Lagenda Budak Setan, Cover album Siti, dll
tapi bukan itu yang Q nak cerita
.........
gambar ini memberikan 1001 makna buat Q
entah kan bila dapat bergambar begini lagi
entah kan bila dapat bertemu mereka lagi
selepas ini semua akan pergi
melepaskan pucuk dan enau
dengan tugas dan tanggungjawab masing-masing
kawan-kawan
yang pasti selepas ini
jangan terputus hubungan ya!
.......................

mahu tag
dan sape nak join angkat tangan
huhu..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

10 ulasan:

E.d.Y berkata...

thanks sudi join contest ni...tunggu keputusannya nnt k...good luck..:)

p/s : gambar tu xboleh nak besar...kalau boleh upload a good and clear pic...if not, pengadil xleh nak nilai gambar tu bcoz xnampak details.kalau nak sebarang update pasal contest ni, sila buat sebelum tarikh tutup penyertaan dan sila inform if dah update. tQ

Q berkata...

@edy - terima kasih

Azwandy Bin Muhamad berkata...

ha a...kecik benau gambau nye..x leh nak besau kn..haha..

Azwandy Bin Muhamad berkata...

kredit to photograper..hahaha...

Aniza berkata...

@wandy

adeh...orang timur belajau cakap orang selatan. kelakau pulak...

Pencacai Alim berkata...

aku juga mau cube nasib

Q berkata...

@wandy - nak besau? nnt aku bagi BESAU PUNYER!!

Q berkata...

@Aniza - kelakau sangat...

Q berkata...

@pencacai Alim - cuba try test. huhuhu

Tanpa Nama berkata...

I'm newbie, hi

Lihat juga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...