Rabu

Projek 100 penulis

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://100penulis.blogspot.com/
 http://www.bukukita.com/babacms/displaybuku/31712.jpg

Tujuan blog ini diwujudkan ialah untuk memberi kesempatan kepada 100 orang editor bergabung bersama-sama. Kesemua editor ini boleh menulis entry sekerap mana pun untuk apa jenis isi kandungan sekalipun. Bebas membincangkan hal isu semasa, tutorial, promosi produk, promosi affiliate, bisnes online dan sebagainya. Juga boleh menggunakan blog ini sebagai pengumuman kepada update terkini di blog masing-masing yang sedia ada (ala-ala sinopsis/ringkasan beserta backlink atau ping ke blog anda sendiri).

bayangkan terdapat 100 penulis dalam satu blog. segala info, berita dapat dimanfaatkan dan dikongsi bersama.

Kepada yang berminat bolehlah menghantarkan emel kepada 100penulis[at]gmail[dot]com, untuk menerima undangan menjadi barisan editor blog ini. Atau anda boleh tinggalkan komen di bawah jika ada sebarang pertanyaan.
Q mahu jemput kamu semua untuk sertai projek ini sekali
jom kita memeriahkan Blog 100 Penulis
oh ya
sudah sertai jangan lupa bagitau Q kat sini ya
baru Q tau siapa yang dah join
dan sentiasa berhubung
ha...kamu jangan lari
sertai juga:
Azwandy
Aniza
Silent Mono
Zalin
Puteri Dyla
 Dayana
dan kamu!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

6 ulasan:

humbleyat berkata...

hi Q..100 penulis memg best kn?mcm2 ada..harap ukhuwah kita kan berpanjangan yerk...

nas berkata...

salam bro....
nice kan jadi editor 100penulis..
hehehe..lagi2 adminnya yang baik hati...:P


latest entri:

program melancong ke bulan oleh angkasawan

negara ke-2 jadi ke tak nie?

Azza Zahra berkata...

AS6

Hye Q. Salam ziarah
dari editors 100P (:
Dapat kenalan baru dari mana2
pelusuk, kan. Teruskan menulis di 100P ya(:

ASaDa RyutaRo berkata...

AS6

datang menconteng entry ni dari 100Penulis. lalala~

Q berkata...

@ASaDa RyutaRo - contengan diframekan. huhuhu

Ilidina.. berkata...

AS6

wahhh..bagos2 bt promosi..=)

latest entry: http://kamutaksalahtekan.blogspot.com/2010/10/school-experience-sandgate-primary.html

Lihat juga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...