Khamis

Pengumuman kepada semua Muslim Blogger!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pengumuman kepada semua blogger muslim (terutamanya yang menggunakan domain blogspot)
mari kita buat satu eksperimen...
cuba buangkan 's' yang terdapat pada URL korang masing-masing
dari Blogspot kepada Blogpot
maka akan terpaparlah 


Bible Study
LAMAN PENGAJIAN BIBLE TERBESAR DI DUNIA
DENGAN PENGARUH JEWISH DAN YAHUDI ISRAEL!

URL kita telah dimanipulasi?

bukan nak suruh korang dok ngaji benda ni
tapi Q nak beri peringatan kepada semua kawan-kawan blogger muslim yang Q sayangi ini
pastikan URL yang korang tinggalkan kat mana-mana
tak kiralah kat komen ke, kat cebok(baca: CBOX),lamat chat, facebook,
adalah tepat
Q pernah alami sendiri
sebab tu beri peringatan


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

42 ulasan:

pingu_kecik berkata...

wowo!
macam2 agenda dorang sebenarnye!

Q berkata...

@pingu - sbb tu kita kena berhati-hati

Hisyam Muhibah berkata...

orang kristian buat kerja dakyah agama mereka ni full time. hasilnya juga setaraf gaji full time. kita umat Islam masih jauh ketinggalan untuk memanfaat dan mamanipulasi teknologi untuk berdakwah

Tupai Karan berkata...

Alamak.. experimen bawak bahaya.. once kita buat ja, blog kita ditambah dalam direktori site tu :

"SITE MENU MASTER
This great new bible study resource
has just been added to this site."

pandai btoi depa ni

Latest Post : Patutlah Rajin Demonstrasi, Bisnes Rupanya

silent MONOLOGUE berkata...

macam2 cara nak sesatkan kite yang beragama islam ni~

subhanallah~

Siti Ruhayu Ab Rahman berkata...

subhanallah.......

ayu baru tahu, tq kongsi info

y@n@ M!B berkata...

aah btol..sy pn pernah kena..ms mula² blogging dlu..typo...ada kwn ni tegur ckp hati² letak link sbb kuar web bible..ampeh je kn..hehh~

Lurunna berkata...

cilake....mcm2 skang neh...

Q berkata...

@Hisyam Muhibah - selagi umat islam berfikiran sempit, masih bergaduh sesama sendiri, saling dengki mendengki, semua itu tak mustahil terjadi.

Q berkata...

@Hisyam Muhibah - selagi umat islam berfikiran sempit, masih bergaduh sesama sendiri, saling dengki mendengki, semua itu tak mustahil terjadi.

Q berkata...

@tupai karan - dah yang buat ni pun orang depa...

Q berkata...

@Silent Monologue - masalahnya kita yang tak kuat iman yang ikut. they just do their part..

Q berkata...

@Silent Monologue - masalahnya kita yang tak kuat iman yang ikut.

Q berkata...

@ siti Ruhayu - samasama. siapa lagi mahu kongsi kalau bukan kita..sebar-sebarkan

Q berkata...

@yana - kalau tekan masuk laman web JAKIM ok gakkan..hahahaha

Q berkata...

@Lurunna - jangan emosi.doakan mereka dapat petunjuk sudah memadai

Lurunna berkata...

mane ade emosi bang...kehkeh, cuma mungkin terkasar sedikit

Q berkata...

@lurunna - tak suka kasar2 nok!

manggosteen berkata...

hah!kuang ajo tol diorg ni..
ada je nak sesatkan kiat..

Q berkata...

@manggosteen - dan kita ada cara utk elak dari dimanipulasi iaitu sebarkan..

Fello Ariza berkata...

macam care n agenda dorg nih.. kalo kte silanp mlngkah..abeslah...

Q berkata...

@fello - semua ancaman memang dah ada depan mata kan..kan..kan..

sue@p.l.e.i.a.d.e.s berkata...

wah! tergamam jap..

Kimmy Ai berkata...

huh.. dah buat.. wooo.. bahaya2.. (O__o)

Q berkata...

@sue - tutup mulut tu. hahaha

Q berkata...

@kimmy Ai - sebarkan kpd yang lain ye

Rebelle Me berkata...

yup..
it happen to me..

Q berkata...

@rebelle - hati-hati mulai sekarang...

FareedSairi berkata...

ish...betulla...

gnesop.com berkata...

terima kasih

FIFIEY LYCHEE MARATION berkata...

info yg berguna. terima kasih:)

kiterkitikitu berkata...

benda ni dah biasa :) dah namanya yahudi. soalan yg mudah: apa perjuangan yahudi sejak berzaman dari dahulu? apa perjuangannya??? jadi bagi kita yg berakal & semestinya muslim.. pilih jalan yg telah dipandukan didalam Al-Quran :) wallahua'lam

cuteyes berkata...

tq 4 sharing..:)

Tomato Gurl's Life berkata...

tQ~

Atika Aula (^_____^) berkata...

ye..sy penah try wt. sbb pnh bace kt blog org lain sblm ni. mmg semua url mcm 2. abes 2, kite nk wtp lg ye???

SI COMEL CERIA berkata...

thanx bg info.. byk betul cara org kafir nk sesatkn kite.. smoga kite umat islam buka mata..

Q berkata...

@atika - hanya mampu saling ingat mengingati antara sesama saudara muslim itu saja sudah cukup.

nina syakina berkata...

minta izin kongsi.. ^^

♥-- emieysandra --♥ berkata...

astagfirullahalzim..

beLalanG berkata...

perghhhh....!!! x sangka btul!

aisyahthaqif berkata...

thanks 4 sharing . dah buat dah eksperimen tu . memang sah ! may Allah bless u ! syukran .

Nine berkata...

Salam...bagus nih...nih lah salah satu rahsia diorang...setiap apa yg diaorang cipta mesti ada agenda tersendiri untuk menyesatkan umat Islam...

bagus kajian cam nih...:) terima kasih kerana berkongsi...:)

Lihat juga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...