Rabu

Terima Kasih Kak Alinac yang Beutilicious itu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Sejahtera kawan-kawan
kecil tapak tangan, nyiru hamba tadahkan
untuk pengetahuan kawan-kawan
baru-baru ni kak Alinaclover  yang shumel itu
 ada umumkan yang Q ni follower bertuahnya yang ke-250nya
dan berjanji akan berikan sesuatu sebagai tanda penghargaan

.
alinaclover
http://www.alinaclover.com
.
maka seperti yang dijanjikan
.
.
.
tada...
shumel je kan?
gajah tu...


(Tetibe terfikir gajah sinchan..ish kurang pahala puasa. hahaha)
tq kak
kalau ikut kata kak Alina ni gift kecik jor..
tapi bagi Q
"setiap pemberian atas nama pemberian yang ikhlas adalah satu penghargaan yang besar"
ingat senang ke nak sampul, nak post, nak beli setem, nak merangkak ke pos office semata-mata nak beri sesuatu secara percuma?
perlukan satu tenaga yang bernama keikhlasan
dan sy terima dengan ikhlasnya
adik Q dah berebut mintak mahu letak kat beg masing-masing
terima kasih sekali lagi
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

2 ulasan:

alinac lover berkata...

HAHAHHA~ TERBAIK! TERHARU! MUAHAHA,..TQ2~

Q berkata...

@alinac - terbaik dari ladang. muahahaha

Lihat juga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...