Ahad

Give away hok jantan malu masuk ambo masuk

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam sejahtera sek-sek kawe
hari ni Q nok ghoyak sikit kat mu ni
Q nak sertai giveaway kak Nor
ha...koya blana mu Q nok join giveaway hok tino
la...buat pekdoh malu doh ambo ade mother so ambo join la
mane tau menang boleh bagi kat parent ambo
tak gitu my pren


kalau saing-saing kawe mau join jugok
boleh gi ngetest kat blog nih
http://mrsnorhobi.blogspot.com/
Kak Nor kasik la kat ambo mene
ambo tringin sangat nok adioh hok pertame tu
mok ambo pasti saye kok ambo
lagi-lagi nok ghayo ni
uish 
yabeda-bedu......

6 ulasan:

dayana berkata...

akhirnyer tubik gok kecek klate dio...hehehe...=)

Q berkata...

pahang sudah, kelantan pun sudah. lepah ni nok kecek dialek mane plok. hohohoh

MOFASAD berkata...

ngomong jawa la kalau reti

hahaha

MrsNor berkata...

terimakasih buat entry untuk GA blog akak ... moga bertambah meriah GA ini dengan penyertaan dr rakan2 yg singgah di blog ini.. dpt 2 undi iyer..satu untuk penyertaan satu untuk entry.. sekali lagi terimakasih dan good luck

Q berkata...

@mofasad - jangan cabar. aku anak jawa tau. ngomong jowo pun orak iso. hahah

@kak nor - sama-sama kasih

Lurunna berkata...

dok panda g staro nie...banyok g kno blaja nie...kahkahkah

Lihat juga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...