Selasa

Kongsi itu berkat ape

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Salam sejahtera buat kawan-kawan Q yang tak jemu-jemu melawat blog Q ini.
teruskan ikatan ukhwah ini ye kawan-kawan.
hari ni Q nak kongsikan satubenda
begini
sedang Q jenjalan ber'blogwalking' 
Q terbaca satu program yang menarik minat Q kat blog teddy yuna yang kiut itu.
ape taknye setiap kali login dapat ongkos
jadi buat ape Q simpan
lebih menarik kalau Q kongsikan
hati nyamuk sama dicecah, hati gajah sama dilapah
suka duka sama-sama betul tak?

ni dia siap 
ambik bulat dari cik teddy jangan marre 

faedahnya
korang tak rugi pun kalau daftar percuma..
setiap kali korang login dapat rm 0.50 sen
tapi sehari sekali jer login tau?

kalau korang upgrade ke ahli biz setiap kali login dapat rm 1.00
amacam best tak?tapi ahli biz kene bayar rm 100
kalau x nak ahli percuma jer dah lah kan?

kalau korang dapat 25 0rang ahli bawah korang
korang akan dapat hadiah percuma seperti laptop,handphone

kalau korang malas nak cari orang..
korang login jer sorang2..
hari2 50 sen ok gak ape..
1 minggu dah rm 3.50
1 bulan rm14
kalau agak2 korang kaya kan..
korang upgrade la jadi ahli biz
sehari rm 1
sebulan rm30
itu baru login tau..
kalau ahli biz n vip
dapat banyk keistimewaan tau..


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

2 ulasan:

Tupai Karan berkata...

minimum payout brp? rm100?
kena login selama 200 hari.. hmm bagus tu.
darimana admin dapat duit utk rolling nak bayaq semua org termasuk ahli percuma? dari duit ahli2 lain. sebab apa? ebook, software, video semua tu kata PERCUMA, jadi bukanlah produk utama program ni.

so program ni lebih mcm piramid wang kan? amek duit dari orang bawah?

kita ingatkan aje. awak join xpa, asalkan jangan invest kepada program yg awak blm dpt hasil lg.

[komen ni sama cam yg aku tinggal kat blog teddy yuna tu]

Latest Post : Bila Kawan Jadi Artis

Q berkata...

tq infonya..

Lihat juga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...