Ahad

Di mana akan ku cari ganti

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 Salam sejahtera
kali ni Q nak join satu contest yang dianjurkan oleh
aku mencari cinta
http://akumencaricinta.com/


eh...eh..bukan Q mencari cinta tapi blog ni namanya gitu
kalau Q nak cari cinta Q buat blog
7 hari mencari cinta
boleh? hahahaha
ok...berkenaan dengan pertandingan tu
Q pertaruhkan not so puisi yang Q pernah postkan tentang kehilangan talipon bimbit sebelum ni. baca di sini

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(sila tekan lagu kelabu untuk baca)
mode: sedih
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kehilanganmu merentap semangatku
kau pergi membawa seribu satu memori
rakan, teman, kawan
nangis tak berlagu
kaku
lesu
syahdu berlalu
pemergianmu bukan satu kecuaian
mungkin nasib telah tertulis
yang kau akan meninggalkan aku
sejak dua menjak ini pun kau sering menunjukkan tanda
tanda yang merenyahkan
tanda kau akan meninggalkan diriku
selamanya
perginya bertanda tanya
biarlah orang kata perginya berganti
namun takkan ku lupa yang ini
takkan
adakah setiap awal ramadan 
akan senantiasa menjadi saat sedihku
menjadi petanda hilang akan sesuatu
kau tetap satu w910iku

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

2 ulasan:

Sesumpah berkata...

wahaaa berpuisi puleeee


:D

Q berkata...

@sesumpah - cari makan. huhuhuh

Lihat juga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...