Rabu

Best Birthday Celebration Contest

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 Salam sejahtera kawan-kawan
memandangkan mood sertai contest semakin subur
Q nak meneruskan kesinambungan ini dengan menyahut cabaran yang dianjurkan oleh
saat ku kau pilih
wah.........romantiknya suka dengan nama tu
tapi Q bukan mahu beromantik 
tapi mahu sertai contest 
 
 how to join?
  1. Jadi follower belog  jiji fify - http://saatakukaupilih.blogspot.com
  2. Buat entry khas pasal contest ni dengan title "Best Birthday Celebration Contest".
  3. Letak banner kat atas beserta linkback
  4. Letak SATU gambar terbaik tentang birthday celebration. Tak kisah la siapa punya birthday. Korang punya birthday ke mak ayah ke anak korang ke BF/GF ke jiran ke sape-sape je punya birthday celebration, TAPI YANG PENTING KORANG MESTI ADA DALAM GAMBAR TU! Tak kisah lah tahun bila punya gambar ye. Tak kisah lah gambar edit/tak edit.
  5. Ceritakan sikit pasal gambar tersebut. (Eg: birthday yang ke berapa, celebrate kat mana, surprise/planned celebration, suasana masa tu, etc)
  6. Jangan lupa letak banner contest ni kat sidebar jugak.
  7. Bila dah siap, tinggalkan comment & link .
  8. Juri-juri akan pilih pemenang berdasarkan entry yang PALING KREATIF.
  9. LIMA (5) pemenang yang terpilih bakal dapat Duit Raya! =)
Due Date: 16 September 2010 
(on her 23rd birthday)
 maka Q pertaruhkan gambar ini

pic tell all
 prank ulang tahun yang takkan pernah Q lupa
berlaku pada dua tahun lepas
kejadian berlaku teramatlah sadis
diorang kate ade bende nak dibincangkan, 
siap suruh bawak kemera lagi. 
tup-tup sampai je sane Q dibaling dengan tepung 
dan dicurah dengan air batu(sejuk tu..).
terkejut beruk Q masa tu. 
terpinga-pinga...
mahu kecoh jugalah satu Kolej Canselor dibuatnya masa tu 
dengan hilai dan tawa mereka
penuh mengisi keheningan malam 
yang kelakarnya masa tu juga sweater tu Q pinjam dari salah seorang perancang
hahaha...menangis tak berlagulah dia selepas itu
dan yang paling seronok 
Q terima hadiah dari roomate Q
pendek kata 
Wakenabeb!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

8 ulasan:

Jiji-Fify berkata...

hahahah..gelak guling2 baca cerita Q nih.. gud luck ye! :)

Aniza berkata...

salam.

hmm...TQ singgah blog.

menarik juga contest ni. tapi kelakar lagi peristiwa yang terjadi. ingat anak siapalah yang albino sampai putih cam tu sekali..huhu

good luck k

Q berkata...

aniza - ini bukan ular albino ye. huhuhu

sumpit berkata...

tahniah... ni mesti kes KC... aku pun ada gak pic... tp malu nak upload... hehehehe jemput baca

Q berkata...

@sumpit - yang penting kenangan tu kan...

Azwandy Bin Muhamad berkata...

Owh... gambar ni la yg menang eh...?
haha.. Siot je... Weh. sweater tu dah hilang..Huhu... Rindu seh dgn sweater tu... Banyak kenangan dgn sweater tu... Dah naek gunung tahan tu...Huhu...

Q berkata...

@wandy - sweeter hitam bertukar warna kelabu. hahaha

Azwandy Bin Muhamad berkata...

bukan warna kelabu la...

Lihat juga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...