Rabu

Bed Intruder-Antoine Dodson

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Siapa Antoine Dodson?
http://www.bestweekever.tv/bwe/images/2010/07/antoine-dodson-t-shirt-2.jpg
Ceritanya bermula begini. pada satu malam rumah mereka telah dipecah masuk oleh seorang yang tak dikenali. dalam tengah asyik nak mencopet tu si adik Antoine Dodson ni terserempaklah dengan lelaki tu dah menjerit sekuat-kuatnya. keadaan itu disedari oleh Antoine akhirnya lelaki itu melarikan diri. dan yang peliknya lelaki itu dah tertinggal baju dan cap jari (memang senang nak trace la kan)
amarannya kepada penceroboh tu
dan disebabkan gayanya yang kelakar dan unik
ramai yang menciptakan lagu dari temubualnya

Remix by Kidstatic 


Parody by edbassmaster

ada juga yang jadikan lagu instrument piano, acoustic guitar, marching band, ukulele, dan Tsugaru Shamisen:


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mari nyanyi sama-sama

Bed Intruder

Bed Intruder
Well, obviously we have a rapist at Lincoln Park
he's climbin in your windows
he's snatchin your people up
tryna rape em so y'all need to
hide your kids, hide your wife
hide your kids, hide your wife
hide your kids, hide your wife
and hide your husband
cuz they're rapin errbody out here
you don't have to come and confess
we're lookin for you
we gon find you
we gon find you
so you can run and tell that,
run and tell that
run and tell that, homeboy
home, home, homeboy

we got your t-shirt
you done left fingerprints and all
you are so dumb
you are really dumb--for real
the man got away leaving behind evidence
i was attacked by some idiot in the projects
so dumb, so dumb, so dumb, so
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

2 ulasan:

PEJUANG KESENIAN EXTREME berkata...

Video yang terakhir tu best,,

Q berkata...

PKE - dah buat ringtone pun. huhuhu

Lihat juga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...