Ahad

baru capai 50 follower dah nak berlagak?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Sejahtera kawan-kawan
bukan nak menunjuk
gila kau mahu menunjuk-ninjuk baru 50 orang
aok me yang dah beridan0riban tak menunjuk pun
huhuhu
bukan menunjuk tapi penghargaan
ye la blog koi(saya@aku) ni baru setahun jagung
selepas migrasi dari wordpress (masih kekok sebenarnya)
maka segala sokongan dari aok me memang koi harapkan 
dan
hari ni koi(saya) nak perkenalkan
My Photo
terima kerana aok sudi menjadi pembaca blog koi yang baru setahun jagung ni
baik mari kita review blog Abg Zul kita ni
masa mula-mula masuk blog ni koi terpandang kat header dia yang super cool dan simple.
ape orang jawe kate simple but nice. huhuhu
berasal dari Jengka Pahang penulis ini banyak mengenengahkan banyak info yang menarik
entry murtabak mengkasar memang menyentap jiwa
huhuhuhu
dan
beliau ada menganjurkan satu pertandingan
malangnya kontes tu habis hari ni(15 Ogos) 
hwa..........
tak berkesempatan la koi nak join
sekali lagi terima kasih sebab aok sudi membaca
kalau ada ilmu mahu dikongsi
koi terima seadanya
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

2 ulasan:

I*K*T*I*R*A*F berkata...

weeewiiittttt. tahniah-tahniah.haha :D

~CMA~ berkata...

bestnya bnyk follower
bila dah bnyk mksudnya org suke bca blog kta..hehe
sy bru nk berjinak2 :)

Lihat juga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...