Selasa

Award Blogwalking of the Year 2010

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ye Q akui yang Q suka jalan senyap tanpa meninggalkan jejak
bukan sengaja bukan juga lupa 
kadang rasa klise untuk berkata
"hai, salam singgah, dah singgah sini ye, mari folo saye ye, saya dah klik anda bila lagi, sy menang moto! dll"
biasanya Q akan tinggalkan jejak kalau dah selesai komen entry korang 
baru nampak macam adil
macam la...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ok berbalik kepada award
kali ini Q dapat award ini dari Zalin Once i Talk dan Aniza Trimatra
baik hati sungguh beliau ni dulu dah beri anugerah

dan seperti biasa Qlah yang paling lambat me'reply' ucapan terima kasih
berbanding kawan-kawan blog yang lain
yang itu memang tak dapat dielakkan
terikat dengan komitmen lain
bukan ikatan perkahwinan ye
apa pun janji mesti ditunaikan...betul tak?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Blogwalking Award 2010!!!!!!

wow...
http://wb9.itrademarket.com/pdimage/85/822485_five-toe-soks-long-type.jpg
same tak?


Soalan Pertama
Apa yang bermain difikiran korang sekarang?
kenapa hidup ni perlu duit? kenapa tak pakai siput gerus lagi? kenapa ada manusia manipulasi duit untuk perut sendiri? siapa yang keluar dulu ayam ke telur? soalan-soalan aras tinggi buat aku pening..

takde la...tengah fikir...lapar...lapar......

Soalan ke-2
Apakah nama samaran you  all?
soalan ini terlalu sensetif ye..nama samaran yang samar-samar tidak boleh dinyatakan oleh sebab kontrak bersama Persatuan Pukul Curi Malaysia masih berkuatkuasa. kontrak nama kat Jalan Taib pun tak abis lagi. Just call me Q, Qamarul Abdullah, kalau dulu qdetactive(suweetnyer..) dll.

Soalan ke-3
Berikan 3 orang yang paling kamu syg?
yaa.......yang paling penting sekali ya semestinya ibu bapaku ya. nyokap lu pun boleh juga kalau mahu berkongsi ibu susu. yang keduanya ya adik alias brother sister gituan.dan penghabisannya ya kawan yang ngebest banget. ya 3 aja nyokap gue, adik n kawan.

Soalan ke-4
Panggilan untuk si dia?
panggilan? mas ada panggilan ni mas..

sopo to dia tu (kejap indon kejap jawe. mengarut je)
sebenarnya masih belum beri nama spesial ya si dia ni. mahu panggil 'si dia' je tak best. dia adalah buah hati baruku yang paling gue sayang. sayang banget. seperti menjaga nyawaku sendiri. 'si dia' putih bersih, ramping.cantik, ramai tergila-gilalah. tapi gua yang dapat. Best Men Win. hahaha
ni gambar dia
'si dia'

Soalan ke-5
Hadiah yang korang impikan daripada seseorang yang istimewa?

seseorang yang istimewa? OKUkah?

yang ak lain tak bukan hanyalah sebuah KEJUJURAN. jujur je. ya jujur sahaja. tak kurang mahu lebih suweetkan? jika kau jujur segala apa macam hajat akan kau dapat. kau mau kereta, rumah, barang kemas. boleh dapat beb. jujur ni. jangan ungkit-ungkit. hahahaha...

Soalan ke-6
Blog mana yang you all suka visit?
biasanya Q akan melawat blog-blog yang entrynya masih panas lagi sehinggalah yang paling sejuk. yang keduanya blog-blog batu blok yang masyur bani sohor. kira blog-blog otai la. biasanya blog otai ni penulisan dia ada semacam matang sikit dan berat isunya. i like. mahu belajar cara penulisan begitu. sekarang ni gaya Q macam haram. unstable org jawa kata. dan dalam +- 300 blog yang Q subscribe ade beberapa blog yang Q akan ambil masa untuk telaah tanpa jejak. maaf tak boleh bagi spesifik. mahu lebih 100 jugalah yang wajib tayang. huhuhu


Soalan ke-7
Tag 15 blogger you all!
Nak tag gak ke? 



Aniza Trimatra (pemberi Anugerah)
Zalin Once i Talk(pemberi Anugerah)



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

6 ulasan:

y@n@ M!B berkata...

woo ni kira blogwalking secara misteri la eh...huhuhu~ ^_^

Aniza berkata...

salam singgah...

orang yang tag mana boleh tag lagi sekali. ini cheating ni!!

Azwandy Bin Muhamad berkata...

Salam... Aku dah dpt anugerah ni gak la...Hehe...
APa2 pon thnaks q...

Q berkata...

@yana - macam hantu gitu. uhuhuhu

Q berkata...

@aniza - ape pulak. ni kira give n take la. hahaha

Q berkata...

@azwandy - tak kira nak bagi jugak. aku sampai dua org bagi ape kes same je. hahah

Lihat juga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...