Isnin

ape yang korang rasa kalau ex korang mula aktif berFacebook semula?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Stress Relief

lama tak menulis
lepas kes henfon Q hilang
menulis pun macam dah tak ada nafsu
gambar-gambar saja yang mampu jadi pengganti
segala memori hilang macam tu je
juga memori bersama si dia
ya si dia
kehilangan ini
bagai petanda minta Q lupakan segala yang tersisa
maka Q pasrah dan akur
...
selang beberapa hari
muncul si dia di FB dengan status sudah berpunya
maka senyum apa yang perlu diberikan?
sangat terasa tak okey ye. 
bukan salah beliau untuk aktif itu ini
begitu begini bagai
tapi semacam ada satu perasaan dalam diri
mencucuk-cucuk
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ape yang korang rasa kalau ex korang mula aktif ber FB?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

6 ulasan:

MOFASAD berkata...

ala... jgn down2 ok :)

bab fb 2.. terima seadanya :)

cik kumbang berkata...

ada hikmahnya fon hilang tu...huhu

sabar ye..lama2 Q akan okay punya..pcyala...=)

maybe ada sum1 yg lebih baik sedang menunggu Q...

biarlah masa yg menentukannya...but cik kumbang akui...sangatlah susah n take long time tuk lupakan owng yang kita pernah sayangi...sob3~

Q berkata...

tq farid n cik kumbang. sedang mengumpul kekuatan

ishiko berkata...

ohh...sgt paham.. biarkan aje beliau dgn status baru beliau itu..

aNiSa hANg tUaH berkata...

waahh
emmm
nis rase ex bf nis pun terasa dgn nis
sebabnye pas kami putus nis aktif berfesbuk
ngahahaha

Q berkata...

ishiko - biarkan..biarkan...

anisa - agak kejam bunyinya di situ. huhuh

Lihat juga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...