Selasa

Semakan Panggilan Temu Duga Guru Sandaran Terlatih Keluaran IPTA

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



Salam sejahtera semua
salam juga kepada yang singgah-singgah
singgah-singgahlah selalu

dengan rasa gembiranya Q mahu war-warkan
kepada semua bakal guru

sudah boleh disemak
bagi mereka yang tak boleh periksa atau aplikasi menyatakan yang kamu tidak dipanggil
jangan risau
petang tadi Q ada telefon KPM sendiri untuk dapatkan kepastian
dan ini jawapannya

ada dua sebab:
1) trafik terlampau penuh sehingga berlaku kesesakan
2) keputusan secara rasmi akan dikeluarkan di laman kementerian yang rasmi iaitu www.moe.gov.my
dalam masa terdekat.

Yang benar,
Bakal Guru Cemerlang Anda cewah

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

mahu minta feedback dari
kamu kamu dan kamu
ya
kamu semua
adakah laman Q ini berat?
mahu buat pengubahsuaian
dikala ramadan
mahu beratkan pahala pula
hahahah
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

5 ulasan:

Pelatt berkata...

gua amek kos perdana menteri

Q berkata...

pelatt - baguih dok ada...dari sekarang kena belajar pegang c4. hahaha

Aniza berkata...

salam..

baru sempat comment.

page ni taklah berat - simple. kalau boleh, letak chat widget kat tepi. kalau tak comment pun boleh say "hai..hei...hoi.."

nak beratkan pahala? entry yang lebih bermanfaat dan kurengkan merepek..huhu.

tapi keseluruhannya, kira okey dah ni. teruskan aktif.

Azwandy Bin Muhamad berkata...

Hmm...
Alhamdulillah...

Agak terkasima jugak masa ko call aku ptg td ckp nama xtersenarai...
Dgr suara ko pon mcm nak nangis...
Hehe...

Gudluck yeh...

Q berkata...

aniza - tq singgah. bab kurangkan kerepek tu yang susah. huhu

wandy - melampau la tu...

Lihat juga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...