Jumaat

Review blog terpilih: dyansanaa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
seperti yang Q dah janji sebelum ni, 
follower yang ke-40 akan Q review blognya dalam entry kali ini. walaupun dah lame berblog tapi follower baru pat puloh. hahahaha...sbb sebelum ni Q aktif kat wordpress je. 
mungkin ini bukan yang pertama dan yang terakhir. 
Q akan review banyak lagi blogger atau laman web yang ada di tanah air Malaysia yang terchenta ini. chewah...untuk tatapan dan perkongsian buat semua.
maka mempersempahkan
 

ber'treadmark'kan tutup mulut dan bermata ala ayat-ayat cinta (buat Q cair gitew) 
dan tak tersangka-sangka rupanya Nor Liyana Sana'a yang berasal dari Melaka adalah bekas pelajar
kat sekolah yang Q pernah berpraktikal mengajar di sana dulu. rujuk sini
wow hebat!
teringat sekolah la pulak banyak pengalaman menarik di situ. eh ape melalut ni, pokus..pokus...
dan dari pembacaan Q, peminat Asyraf Muslim dan Baim Wong ni memang seorang yang sempoi dari gaya penulisannya dan seronok membaca sebab terasa keceriaan yang dia cuba nak tonjolkan
dengan gaya 'treadmark'nya yang unik itu, Q harap Liyana akan terus berbloging
tertarik dengan quote yang Liyana letak ni
 
sekian

selamat bersahabat di dunia maya
Q dah lunaskan janji ye Liyana. takde hutang2. huhuhuh
gambar tak boleh lebih-lebih
nak lebih g mintak tuan punya diri
huuhuhu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

5 ulasan:

Nor LiYana sanaa berkata...

waaa..thanks yaa mr Q..
terharu sangat sangat..

Q berkata...

janji mesti ditunaikan

sue@p.l.e.i.a.d.e.s berkata...

sgt santek ini gugurlz ;)

sue@p.l.e.i.a.d.e.s berkata...

sgt santek ini gugurlz ;)

Q berkata...

@sue - carikan utk saya yang seperti ini juga. hahaha

Lihat juga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...