Rabu

mesin vending pelbagai guna

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sesuatu yang belum ada di Malaysia
dan minta diadakan di Malaysia. 

bayangkankan mesin vending ini bukan setakat menjual air


kat luar negara dah macam-macam ada. yang paling senang self service. tak perlukan penjual.




~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


































11 ulasan:

dayana berkata...

salam...
mana-mana sekolah pun dh ada benda alah tu..
jimat masa dan tenaga..=)

Azwandy Bin Muhamad berkata...

Kalau kat malaysia ade benda mcm tu...
Alamatnye ranap la...Huhu...
Minda masyarakat kita kena diubah dulu...
Baru leh ltk mesin mcm2...

Chybee berkata...

itu la. if dekat malaysia ada ni, xtau la ape jadi.

Q berkata...

tu yang susah bila ada 'if'
tapi kalau if memanjang bile nak letaknye? huhuhu

ishiko berkata...

waa...sampai ke iphod, jeans, selipar n buku pun ader machine... huu... beshnyer...
*hahaa..tingat machine air tu mase duk ostel zaman sekolah dulu, kiteorg pggl 'mesin gedung-gedeng'.. sbb bile air tin kuar dye bunyi cmtu kn..

Tupai Karan berkata...

klu kat malaysia? aku tunggu mesin laksa ja.. haha.. senang tak yah da nak menyusah diri beratur kat gerai2 nak order laksa lagi..

betul kata Azwandy, minda masyarakat kena ubah.. kalau tak senang2 ja mesin apapun lingkop - hancoq, kena kopak, berkulat, rosak dll....

Farid MOFASAD berkata...

kalau kat maysia hancur

en_me berkata...

kondom pown leh jual pakey machine tewww.. ahaks

Q berkata...

en_me - kalau beli kat kaunter malu en_me. huhuhu

ayaa alyy berkata...

pizza pon ader ? erk basi nnti :P

Q berkata...

ayaa - dia panaskan dalam tu rasanya

Lihat juga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...