Rabu

Diari Seorang Guru Pelatih#10

5 mac (Jumaat)

Hari ini kami berbaju melayu ke sekolah. Aku berbaju melayu hijau bersampin hijau. Ramai yang puji. Tapi mintak maaf la cikgu saya tak makan puji. Dan buat pertama kalinya mood tidak baik datang masa mengajar. Dan yang jadi mangsa budak-budak ting.4. mana taknya dalam aku dah mengajar adela plak seorang budak dari kelas lain terselit kat kelas tu. Ape lagi lepas proses halau yang lain la jadi mangsa. Dan dalam sejarah hidup aku sesi PnP membebel menjadi set induksi. Ok ok cool.....lepas tu dah takde mood mengajar ape lagi main permainan saja la. Esok nak pegi cari hadiah untuk kumpulan yang menang. Dah janji nak bagi hadiah nak buat macam mana.

Kata-kata best hari ini- “bukan songkok ni kecik, kepala saya tiba-tiba besar”

Tiada ulasan:

Lihat juga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...